Våra fyrbenta vänner

När vi skaffar oss en fyrbent vän så kommer det att krävas en hel del av hela familjen. En hund kräver en hel del omsorg och det gäller att fostra den valp som ska bli en del av familjen. Det gäller att vara konsekvent och att hela familjen fostrar på samma sätt.

Från dag ett så gäller det att hunden får den uppmärksamhet den kräver, som valp så gäller detta för varje gång den sovit, ätit eller lekt få komma ut och göra sina behov. Den måste få lära sig att göra sina behov utomhus och det kan kräva en hel del innan en valp blir rumsren. Även om det kan hända olyckor så ta ut hunden så den vet att den ska ut så fort den känner sig nödig.

Om man inte haft hund innan så kan det vara en hel del som ska införskaffas till den nya valpen, ta en titt hos Häromi som säljer hundtillbehör online. Det kan vara bäddar och fällar som är skönt för hunden att få ligga på eller transportburar om man ska ut och resa med sin hund. Det är viktigt att man uppdaterar bäddar och burar allt eftersom hunden växer.

Var uppmärksam om hunden inte beter sig som vanligt. Det kan vara svårt att avgöra ibland om hunden blivit sjuk eller mår dåligt. Skulle ni misstänka något så kontakta veterinär så ni får undersöka vad som kan vara fel. Så vill passa på att önska lycka till med den nya familjemedlemmen och vi hoppas att ni får ett härligt och aktivt liv tillsammans.